MCDONALD'S OUDE BINNENWEG

MCDONALD'S OUDE BINNENWEG McDelivery

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 163 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Oude Binnenweg. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 21:25 Eten was koud, de grote friet had minder inhoud dan de medium en we hebben anderhalf uur op de bestelling moeten wachten
15 mei 2022 om 16:08 De bezorger heeft 20 minuten in de buurt rondgelopen om het adres te vinden. Het eten was koud.
13 mei 2022 om 16:42 Jammer! Alles was koud.
10 mei 2022 om 1:34 Eten kwam 3 kwartier later aan terwijl ik 2 uur van te voren had besteld zodat ik mijn eten op tijd zou kunnen krijgen ..
5 mei 2022 om 17:39 Ruim 40 minuten later dan aangekondigd, inhoud tas was een zooitje en lauw.
3 mei 2022 om 20:26 Patat slap en koud. Burgers koud. 1 was verkeerd. Normale macchicken gehad in olaats van spicy macchicken. Fanta gemorst. Gesmolten millshake.
7 apr 2022 om 7:30 Duurde veel te lang
2 apr 2022 om 12:12 Ninks gekregen zijn nooit komen opdagen
18 mrt 2022 om 12:01 Goede bezorging en bestelling was compleet!
14 mrt 2022 om 15:07 09:30 besteld voor 12:30 uur en dan alsnog een half uur te laat komen.
12 mrt 2022 om 23:19 After 1 hour waiting for my order I decided to call the restaurant and cancel the order but I was informed that they couldn't find it. My order wasn't in the system, so I decided to order through another app delivery. 30min later they sent the order
11 mrt 2022 om 0:13 Van 15 naar 60 min zelf als hij aan t fietsen was bleef de tijd veranderen Ik denk dat ze een andere systeem moeten gaan gebruiken. Dit werk er niet.